Random Video

2016 Yılında Boşanan Ünlüler

2016-11-21 45 Dailymotion

2016 Yılında Boşanan Ünlüleri Sizler İçin Bir araya Getirdik.

İşte Boşana Ünlüler 2016 !!!

1- BADE İŞCİL - MALKOÇ SÜALP
Bade İşcil, büyük bir aşkla evlendiği eşi Malkoç Süalp'e 'şiddetli geçimsizlik' nedeni ile boşanma davası açtı. Çiftin davası henüz karara bağlanmadı.

2- HAKAN ERATİK - YEŞİM SALKIM
Yeşim Salkım'ın 1 Temmuz'da Hakan Eratik'e açtığı boşanma davası sonuçlandı. Çiftin 8 yıllık evliliği 14 Temmuz günü anlaşmalı olarak tek celsede sona erdi.

3- KEREMCEM - SEDA GÜVEN
Paris'te dünya evine giren Keremcem ve Seda Güven boşandı. Evlilik teklifi ve düğünleri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü çiftin boşanma kararı şok etkisi yarattı. Çiftin evliliği sadece 9 ay sürdü.

4- NAZLI ÇELİK - SERDAR BİLGİLİ
Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı işadamı Serdar Bilgili ile Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik Bilgili’nin evliliği 6 ayda bitti. 14 Şubat'ta evlenen çift ağustos ayında yollarını ayırdı.

5- NAZ ELMAS - EMRE KIRAMER
6 ay aşk yaşadıktan sonra birlikteliklerini hızlı bir evlilikle taçlandıran Naz Elmas ve Emre Kıramer çifti sürpriz bir kararla boşandı.

6- KUTSİ - SİNEM BAYRAKTUTAR
İsmi uzun süredir oyuncu Feyza Çıpa ile anılan şarkıcı Kutsi 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan anlaşmalı olarak boşandı. 8 yıllık flörtün ardından 2008’de evlenen çiftin davası Bodrum Adliyesi'nde görüldü.

7- ECE ERKEN - SERKAN UÇAR
Ece Erken, oğlunun babası Serkan Uçar'dan sancılı bir dönemin ardından boşandı.

8- TEOMAN - AYŞE KAYA
Şarkıcı Teoman, 12 yıllık arkadaşı ve iki yıllık eşi Ayşe Kaya'dan anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

9- VİLDAN ATASEVER - İSMAİL HACIOĞLU
Evlilikleri magazin gündemine bomba gibi düşen Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu, boşandı. Sürpriz ayrılığın ardından İsmail hacıoğlu yeni bir aşka yelken açtı.

10- ASLI ENVER - BİRKAN SOKULLU
2015'in en şaşırtıcı ayrılıklarından biri Aslı Enver ve Birkan Sokullu'nunkiydi. Muhteşem bir düğünle evlenen çift, anlaşmalı olarak boşandı.

11- SİNAN ÇALIŞKANOĞLU - TUĞBA SARIÜNAL
Ünlü oyuncu Sinan Çalışkanoğlu 2 yıl önce evlendiği oyuncu ve yazar eşi Tuğba Sarıünal ile tek celsede boşandı. Mahkeme yapılan protokol gereği aylık Sinan Çalışkanoğlu'nun eski eşi Tuğba Sarıünal 5 bin TL nafaka vermesine hükmetti.

12- TOLGA KAREL - GÜNAY MUSAYEVA
Tolga Karel’le Günay Musayeva’nın 4 yıllık evliliği 8 dakikalık duruşmayla sona erdi. Ünlü manken, boşanmayla ilgili soruları “Onunla ilgili hiçbir şey konuşmamıza gerek yok”? diyerek yanıtsız bıraktı.

13- ÇAĞLA ŞIKEL - EMRE ALTUĞ

Çağla Şikel ve Emre Altuğ'un 7 yıllık evlilikleri, ocak ayında resmen bitti. Çift adliyeye birlikte geldi. Mahkeme, Uzay ve Kuzey’in velayetlerini annelerine verdi.

14- ÖZLEM YILMAZ - AHMET AYAR
Özlem Ayar, 25 Ekim 2013'te nikah masasına oturduğu hukukçu Ahmet Ayar'dan boşandı. Çift ayrılığa neden olarak 'şiddetli geçimsizliği' gösterdi.

15- FERYAL GÜLMAN - KEMAL GÜLMAN
Feryal Gülman'ın eşi Kemal Gülman'a iki yıl önce açtığı 200 milyon liralık boşanma davası sonuçlandı. Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, Gülman'ın tazminat isteğini ise reddetti.



Tags;

boşanan ünlüler , boşanan kadın , boşanan kadınlar , boşanan ünlüler 2016 , boşanan çiftler , boşanan erkek , ayrılan ünlüler , ayrılan ünlüler 2017 , boşanan ünlüler 2017 , aşk yaşayan ünlüler , evlenen ünlüler , 2016 yılında evlenen ünlüler , 2016 evlenen ünlüler , yeni evlenen ünlüler , evlenen ünlüler , evlenen türk ünlüler , evlenen yabancı ünlüler , 2016 yılında ölen ünlüler , 2017 yılında çıkacak filmler , 2016 yılında en çok dinlenen şarkılar , 2016 yılında çıkan şarkılar , 2016 evlenme teklifleri , 2016 evleneceksen gel , 2016 evlilik şarkıları , evlenen çiftler , evlenen kıza baba nasihati , evlenenler , dizi setinde evlenen ünlüler , hayranlarıyla evlenen ünlüler , ünlülerin frikikleri 2016 , ünlülerin evleri , ünlülerin kardeşleri , ünlülerin yaşları , ünlülerin makyajsız halleri , ünlüler o ses türkiye , 2014 evlenen ünlüler , ünlüler kavga , ünlüler twerk , ünlüler periscope , ünlülerin sevişme sahneleri , ünlülerin asıl meslekleri , ünlüler hangi takımı tutuyor , 2017 evlenen ünlüler , 2017'de neler olacak , evlenmene bak , evlenen kızın babasına şiiri , evlenen çiftlerin ilk gecesi , evlenen sevgiliye beste , evlenen sevgiliye şarkı , evlenme sahnesi , 2015 evlenen ünlüler ,