Random Video

2024 Memur maaşı Temmuz zammı ne kadar oldu? TÜİK memur ve memur emeklisi yüzde kaç zam aldı? SSK- BAĞ-KUR emeklileri zam oranı ne?

2024-07-03 11 Dailymotion

2024 Memur maaşı Temmuz zammı ne kadar oldu? 2024 yılında memur maaşlarına ve emekli aylıklarına ne kadar zam yapılacağı merak konusuydu. TÜİK tarafından açıklanan zam oranlarına göre, memur ve memur emeklileri yüzde kaç zam alacakları belirlendi. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için belirlenen zam oranı da duyuruldu.

Memurlar, sözleşmeliler ve memur emeklileri bugün açıklanacak haziran ayı enflasyon rakamlarına odaklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayı enflasyon verilerini bugün saat 10.00'da kamuoyuna duyuracak. Peki, 2024 Memur maaşı Temmuz zammı ne kadar oldu? TÜİK memur ve memur emeklisi yüzde kaç zam aldı? SSK- BAĞ-KUR emeklileri zam oranı ne?

MEMUR MAAŞI TEMMUZ AYI ZAMMI NE KADAR OLDU?

TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerine göre, memur maaşlarına baz teşkil eden Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayısta yüzde 3,37 yükselirken, ocak-mayıs döneminde tüketici fiyatlarında yüzde 22,72'lik artış yaşandı.

hbrlr1.com/cbitfyyakckckl